Türk futbolunun koca çınarı Eskişehirspor'umuz 58. yaş gününü, kuruluşunun 58. yaşını kendisine yakışır şekilde görkemli bir törenle kutlayacak. Eskişehirspor'un geleneksel hale gelen Adalar mevkii Porsuk kenarında yapılan yaş günü kutlamaları bu sezonda da aynı koseptle yapılacak. Eskişehirspor taraftarının büyük katılım göstermesi beklenen organizasyon ile Eskişehirspor 58. yaş gününü sevenleriyle birlikte kutlayacak. Eskişehirspor'un yaşadığı bu zor günlerde bir gün bile takımını yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarının cumartesi günü Adalar Migros önünü hınca hınç doldurması bekleniyor.

eses etb 2

Eskişehirspor'un geleneksel yaş günü kutlamaları 23 Eylül Cumartesi günü 19.00'da başlayacak. Adalar Migros önünde başlayacak kutlamaların akşam saatleri boyunca devam etmesi bekleniyor. Eskişehirsporlu futbolcuların, yöneticilerin ve ETB Başkanı Murat Diri'nin bu önemli gecede taraftarları yalnız bırakmayacağı organizasyonun oldukça renkli geçmesi bekleniyor.

Eskişehirspor'un 58. yılı kutlamaları ile ilgili Eskişehirspor Taraftarlar Birliği çatısı altında birleşen Eskişehirspor tribün grupları ortak bir açıklama yaptı ve bu özel günün resmi olarak etkinlik programını ilan etti. ETB, Nefer ve Altes'in sosyal medya hesaplarından yapılan ortak açıklamada;

etb eses

ifadelerine yer verildi. Eskişehirspor taraftarı bu açıklamalar sonrasında heyecanla 23 Eylül akşamını bekliyor.