Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Eskişehirspor ile ilgili görüşmelerde bulunmak ve Eskişehir'in seçilmiş milletvekillerini makamlarında ziyaret etmek için Ankara'ya gitti. TBMM'de AKP Eskişehir Milletvekili ve eski bakanlardan Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ile görüşen Erkan Koca; bu görüşmelere dair açıklamaları ve şahsi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla kamuoyuna duyurdu.

Öncelikle AKP Eskişehir Milletvekili ve eski bakanlardan Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile TBMM'deki makamında görüşen Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca Twitter ve Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı;

"Sayın Bakanımız, Eskişehir Milletvekilimiz Ayşen Gürcan Hanımefendi'yi  TBMM'de ziyaret ettik. Eskişehir ve Eskişehirspor'umuz için istişarelerde bulunduk. Sayın Gürcan'a nazik misafirperverlikleri için teşşekkür ederiz."

AKP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan da kendi sosyal medya hesabından bu buluşmayı şöyle aktardı;

" Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca Gazi Meclis'te hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ediyorum. Es Es efsanesinin şahlanarak eski günlerine döneceğine gönülden inanıyorum."

ayşen erkan 2

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca Instagram hesabından yaptığı bir diğer paylaşımla İYİ Parti Eskişehir Milletvekili ve Eskişehirspor'un eski başkanlarından Nebi Hatipoğlu'nu TBMM'de ziyaret ettiğini de duyurdu. Koca bu görüşme ile ilgili ise sözlü bir açıklamada bulunmadı.

nebi erkan (1)