Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor'da yarın oynanacak Çilimli Belediyespor maçının hazırlıkları bugün yapılan son antrenman ile tamamlandı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'un 12. haftasında Çilimli deplasmanına çıkacak Eskişehirspor bu kritik mücadeleden mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Geçtiğimiz iki haftada alınan 2 mağlubiyet ile 6 puan kaybeden ve rakipleri ile açtığı puan farkını koruyamayan Es Es, bu maç ile yeniden çıkşa geçmeyi hedefliyor. 25 puan ile grubun zirvesinde yer alan temsilcimiz 23 puan ile 4 . sırada yer alab güçlü Çilimli Belediyespor engelini aşarak son iki haftayı unutma niyetinde.

WhatsApp Image 2023-12-28 at 13.43.58

Alınan iki kritik mağlubiyet sonrasında teknik direktör İbrahim Baş'ın istifası ardından takımın başına gelen yeni teknik adam Levent Kartop, çarşamba gününden bu yana takımla antrenmanlara çıkıyor. Es Es'in başında ilk maçına çıkacak olan Levent Kartop ve ekibi için de oldukça önemli olan bu mücadele 30 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te Çilimli İlçe Stadı'nda oynanacak.

Eskişehirspor'un Çilimli kafilesinde; Turgut Kirveli, Adem Ağaoğlu, Kaan Aşnaz, Ferit Özler, Kaan Dorak, Arda Kartal, Beytullah Çamurlu, Berke Çelik, Hayrettin Cengiz, Resul Karakoyun, İsmail Palta , Can Kılıç, Kerem Eryılmaz, Koraycan Akbaş, Sezer Akyüz, Fatih Çakır, Sergen Şakirler, Barış Memiş, Yunus Çetin, Hasan Alp Altınoluk ve Ercan Kuruçay yer alıyor.

Sakatlıkları bulunan; Serdar Sudun, Hakan Aydemir, Erdin Üzer, Doğukan Bülbül ve Erkut Şentürk ise Çilimli maçı kadrosunda yer alamaycak.