Haber: Buğrahan Doğangil

BAL 6. Grup'ta lider konumda olan Eskişehirspor, gruptaki bir diğer Eskişehir temsilcisi Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başlıyor. Sezona verilen devre arasında Antalya'da kamp yapan ve ikinci yarıya hazırlanan Es Es devre arasının son günlerinde Demirspor maçının hazırlıkları için Eskişehir'de toplanıyor.

29 Ocak Pazartesi günü saat 14.30'da Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelecek Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik ekip 15.30'da yapılacak ilk antrenman ile BAL'da ikinci yarının ilk maçına hazırlanmaya başlayacak.

Maddi sıkıntılar içinde olan ve genç bir kadroya sahip olan Eskişehir Demirspor karşısında hata yapmak istemeyen ve 3 puan hedefleyen Es Es'te Teknik Direktör Levent Kartop takımını hafta sonuna en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyor.

GEnVCFtWgAAYNuK

Es Es'te transfer bekleniyor

Eskişehirspor'da stoper ve kanat bölgelerine yapılan iki futbolcu takviyesinin ardından transferde bir sessizlik ortamı hakim. Eskişehirspor'da devre arasının son günlerinde takviye gereken bölgelere birkaç transfer daha yapılaması bekleniyor. Eskişehirspor yönetimi ise bu konuda sessizliğini koruyor.