Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor oldukça soğuk ve karlı bir havada sahasında ağırladığı Gölbaşı Belediyespor'u 2-0'lık sonuçla mağlup etmeyi başardı. Es Es bu sonuç ile zirvede kalmaya ve şampiyonluk yarışını sürdürmeye devam etti.

Eskişehirspor ile Gölbaşı Belediyespor arasında oynanan mücadele bugün 14.00'te başladı. Maça Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu ev sahipliği yaparken oldukça soğuk havaya rağmen tribünlerde 2.000 civarında Eskişehirspor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı.

Eskişehirspor BAL 6. Grup 6. haftadaki kritik Gölbaşı Belediyespor karşılaşmasına; İhsan Turgut, Kaan Aşnaz, Arda, Kaan Dorak, Hayrettin, Serdar, Kerem, Doğukan, Barış, Sergen ve Ercan 11'i ile çıktı.

Eskişehirspor ilk yarısında çok da etkili olamadığı mücadelede 45+3'de Sergen Şakirler'in attığı şık golle soyunma odasına 1-0 önde ve moralli gitti. İkinci yarıda daha etkili bir oyun oynayan Eskişehirspor 66'da Ercan'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon sonrasında, ikinci yarıda oyuna giren Sezer'in vuruşuyla durumu 2-0 yaptı. Eskişehirspor maçı 2-0 kazanarak 6. hafta sonunda 16 puana ulaştı ve Polatlı Belediyespor ile birlikte grubun zirvesinde kalmaya devam etti.