Haber: Buğrahan Doğangil

Temsilcimiz Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta kritik bir maça çıkmaya daha hazırlanıyor. Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile giren Es Es ligin 5. haftasında Ankara ekibi Gölbaşı Belediyespor'u konuk edecek.

Eskişehirspor bu kritik mücadelenin hazırlıklarına 14 Kasım Salı günü yaptığı antrenman ile başladı. Kırmızı Şimşekler'in Gölbaşı mesaisi bugün saat 14.00'te, Teknik Direktör İbrahim Baş nezaretinde gerçekleştirileck antrenman ile devam edecek. Es Es Gölbaşı hazırlıkları kapsamında son antrenmanına ise yarın 14.00'te çıkacak.

Gölbaşı Belediyespor maçı hazırlıklarında sona gelinirken Eskişehirspor'da geçtiğimiz haftadan sakatlığı bulunan Fatih Çakır şu anda tek eksik durumunda. Yine, daha önce sakatlığı bulunan ve yeni yeni antrenmanlara çıkmaya başlayan Erdin Üzer'in durumu ise belirsiz. Dün antrenmanda bir darbe alarak çalışmayı yarıda bırakan Erdin'in durumu cumartesi yapılacak son idmandan sonra belli olacak gibi görünüyor.

eses gölbaşı son

Salı günü yapılan ilk antrenmanda ağrı nedeniyle düz koşu yapan Barış Memiş ve Doğukan Bülbül'de ise hiçbir sorun bulunmuyor. Teknik Direktör İbrahim Baş'ın görev vermesi halinde Fatih ve belirsizliğini koruyan Erdin dışındaki tüm oyuncular Gölbaşı Belediyespor karşısında kadroda yer alabilir durumda.