Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Eskişehirspor geçtiğimiz hafta sonunda 5'te 5 yapma şansını Kaynaşlı deplasmanında kaybetti. Ligin ilk 4 haftasını 3 puanla geçen Es Es, Kaynaşlı Belediyespor'dan 1 puan alarak 5 hafta sonunda 13 puana ulaştı. 1926 Polatlıspor ile birlikte grubun zirvesinde yer alan Eskişehirspor 6. haftada oynanacak Gölbaşı Belediyespor maçından mutlak galibiyet çıkarmak istiyor.

Sezon sonu şampiyonluk dışında bir seçeneği olmayan Es Es, 19 Kasım Pazar günü, saat 14.00'te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda konuk edeceği Ankara Gölbaşı Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor. Saat 15.00'te Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelecek futbolcular ve teknik heyet 16.00'da yapılacak tek antrenaman ile çalışmaların ilk gününü tamamlayacak.

Gölbaşı'nda T.D. Mustafa Hacı ile yollar ayrılıyor mu?

WhatsApp Image 2023-11-14 at 09.22.31

Bu hafta sonu Eskişehirspor'un konuğu olacak Gölbaşı Belediyespor ile ilgili güçlü bir iddia BAL gündemine bomba gibi düştü. Ciddi bir haber kaynağı Gölbaşı Teknik Direktörü Mustafa Hacı ile yolların ayrıldığını duyurdu. Konu ile ilgili kulüpten ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Mustafa Hacı şahsi sosyal medya hesabından bu ayrılığı kesin şekilde duyurdu.