Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olmak ve bir an önce profesyonel liglere geri dönmek isteyen Eskişehirspor yeni sezon öncesinde hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Eskişehirspor yaz hazırlık kampı kapsamında ikinci hazırlık maçını bugün Afyonkarahisar'da oynadı. Afyonkarahisar'da Çeşme Belediye SK ile karşılaşan temsilcimiz Eskişehirspor sahadan 2-0'lık sonuçla boynu bükük ayrıldı.

eses çeşme (2)

Eskişehirspor gibi BAL'da mücadele edecek olan ve daha hazır bir takım olduğu gözlenen Çeşme Belediyesi ilk ve ikinci yarıda bulduğu birer gol ile temsilcimizi 2-0 mağlup etmeyi başardı. Kamp döneminin henüz ilk yarısında olan Es Es ise bu maç ile birlikte eksiklerini görmüş oldu. Bilindiği üzere Eskişehirspor'un ilk hazırlık maçı, maçta çıkan gerginlik nedeniyle yarıda kalmıştı. Çeşme Belediye maçı bu anlamda Eskişehirspor'un sezon öncesi ilk sınavı oldu.

Eskişehirspor taraftarı takımını yalnız bırakmadı

Gerek Eskişehir'den gerekse hem Afyonkarahisar hem de çevre illerden gelen çok sayıda Eskişehirspor taraftarı bu hazırlık maçında takımını yalnız bırakmadı. Afyonkarahisar'da adeta bir iç saha atmosferi yaratan taraftarın Eskişehirspor'a olan özleminin ne denli arttığı da gözlerden kaçmadı.