2023-2024 sezonu hazırlıklarına 11 Ağustos Cuma günü start veren Eskişehirspor'da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hatta antrenmanların dozu gün geçtikçe daha da artıyor ve Es Es Bölgesel Amatör Lig'e profesyonelce hazırlanıyor. "Tek hedef şampiyonluk!" parolasıyla yola çıkan Eskişehirspor, yaz hazırlık döneminin ilk kampında şampiyonluğa uzanacak kondüsyonu kazanmak için çalışıyor. Aynı zamanda Eskişehirspor'da yeni kurulan takım da birbirine alışma sürecini ilerletmiş görünüyor.

eses hazırlık 23

Dün sabah 9.30'da ypılan günün ilk antrenmanında futbolcular pas ve kuvvet çalıştı. Günün ikinci antrenmanı olan akşam seansında ise Eskişehirspor dayanıklılık ve 5'e 2 pas çalışması ile günü tamamladı. Bu sabah düzenlenen antrenman 10.30'da başladı. Takım ısınma ve core çalışması ardından dayanıklılık ve esneme çalışmaları ile idmana devam etti. Eskişehirspor günde çift idman ile ilk hazırlık dönemine devam ediyor.

eskişehirspor hazırlık 24

Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü İbrahim Baş kamp döneminin ilk gününden bu yana takım ile özel olarak ilgileniyor. Her futbolcu ile birebir konuşmalar gerçekleştiren İbrahim Baş antrenmanlarda da teknik ekibin başından bir an olsun ayrılmıyor. İbrahim Baş ve teknik ekibi ilk günden işi sıkı tutarak takımı yeni sezona kısa süre içinde hazır hale getirmeyi hedefliyor.