2023 - 2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek temsilcimiz Eskişehirspor kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Yaz transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katan Es Es bir yeni transfere daha imza attı. Eskişehirspor ile adı uzun süredir anılan ve prensipte anlaşma sağlandığı bilinen Kerem Eryılmaz beklenen resmi imzayı bugün attı.kerem er 2

Resmi sosyal medya hesaplarından transferi duyuran Eskişehirspor son olarak Bartınspor forması giyen tecrübeli orta saha ile sözleşme imzalandığını açıkladı. 1990 doğumlu futbolcu Kerem Eryılmaz futbola Sakarya Kuyudibi Spor'da başladı. Daha sonra Sakaryaspor altyapısına geçiş yapan Kerem Eryılmaz 2013 yılında Sakaryaspor forması altında profesyonel oldu.

Uzun kariyerinde birçok takımın formasını giyen Kerem Eryılmaz alt liglerin önemli futbolcuları arasında yer alıyor. Kerem Eryılmaz'ın BAL'da şampiyonluk hedefleyen ve şampiyonluktan başka düşüncesi olmayan Eskişehirspor'a güç katması bekleniyor. Orta sahada deneyimli oyuncu eksikliğini dolduran Kerem Eryılmaz'ın Eskişehirspor forması ile göstereceği performans şimdiden merak ediliyor. Başarılı futbolcu Eskişehirspor'a transfer olarak kariyerinin son döneminde yeniden büyük bir camiada forma giyme şansına da erişti.