Eskişehirspor yönetimi sponsorluk anlaşması, transfer çalışmaları ve son olarak yeni sezon formalarının lansmanını yaptıktan sonra merakla beklenen bir konuyu daha açıklığa kavuşturmak üzere. Eskişehirspor yeni sezon kombine bilet satışlarına başlıyor.

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca katıldığı bir programda kombine fiyatlarının, çok yüksek ihtimal ile kale arkası 250 TL, maraton 500 TL ve VIP 2.000 TL olacağını söyledi. Bu fiyatlar henüz kesin olmasa da fiyatların bugün ya da cuma günü yönetim tarafından kesin karara bağlanması bekleniyor. Büyük bir sürpriz olmazsa kombine fiyatlarının Erkan Koca'nın belirttiği şekilde olacağı düşünülüyor.

Eskişehirspor geçmişte olduğu gibi önümüzdeki sezonda da maçlarını Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynayacak. Eskişehirspor'un nihai evi olan stadyumda maçların oynanmasını taraftlar memnuniyet ile karşıladı. Kombine biletler satışa çıkar çıkmaz, kombinelere taraftarın yoğun ilgi göstereceği düşünülüyor.

Eskişehirspor yönetiminin önümüzdeki hafta pazartesi veya salı günü resmi olarak kombine satışlarının başladığını kamuoyuna duyurması bekleniyor.