Üçüncü etap hazırlık kampı çalışmalarına 9 Eylül Cumartesi günü, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol tesislerinde yaptığı çalışma ile start veren temsilcimiz Eskişehirspor, bugün Bilecikspor karşısına çıkıyor. Eskişehirspor üçüncü etap kampı dahilinde oynamayı planladığı 4-5 maçlık hazırlık maçı serisine Bilecikspor deplasmanında başlıyor.

Bilecikspor ile Eskişehirspor 10 Eylül (bugün), saat 16.30'da, Bozüyük İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Komşu Bilecik'in Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor karşısında Eskişehirspor'un ortaya koyacağı oyun ve alınacak sonuç merakla bekleniyor. Hazırlık döneminin ikinci etabında yaptığı hazırlık maçlarının büyük bölümünde sonuç olarak isteneni alsa da Es Es oyun olarak tam manada hazır görünmemişti. Üçüncü etaptaki hazırlık maçları, takımın nasıl bir yolda olduğunun görülmesi açısından da önemli olacak.

Rakip Bilecikspor BAL'a iddalı şekilde hazırlanıyor. Yeni bir yapılanmaya giren kırmızı beyazlı ekip Başkan İsmail Cinoğlu görevi yeniden devraldıktan sonra takımın başına teknik direktör Murat Yıldırım'ı getirdi. Sakarya bölgesinde oldukça tanınan bir isim olan Murat Yıldırım nezaretinde flaş transferlere imza atan Bilecikspor, önümüzdeki sezonda BAL'da yükselme mücadelesi vermek istiyor.

Tek hedefi şampiyonluk olan temsilcimiz Eskişehirspor'un iddialı Bilecik temsilcisi karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkması bekleniyor. Bu maçtan alınacak galbiyetin takıma büyük moral katacak olması, hazırlık maçı olsa da galip gelmenin önemini artırıyor.