Haber: Buğrahan Doğangil

Temsilcimiz Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 4. hafta mücadelesinde çok kritik bir sınav verecek. Es Es evinde, sezon öncesi grubun favorilerinden gösterilen Sincan Belediyespor ile karşılaşacak. Şamiyonluk parolasıyla sezona giren Es Es güçlü rakibi ile 4. haftada kozlarını paylaşacak.

5 Kasım Pazar, saat 14.00'te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi Bursa bölgesinden Alperen Aksu yönetecek. Aksu'nun yardımcılıklarını ise Gülşah Nur Şen ve Resul Emre Göçmen yapacak.

Eskişehirspor Sincan Belediyespor karşısına çıkana kadar ligde 3'te 3 yaptı ve 9 puanla zirvede yer alıyor. Grupta favorilerden gösterilen Sincan ekibi ise beklenen başlangıcı yapamadı. Sincan Belediyespor BAL 6. Grup'ta 1 galibiyet, 2 beraberlik ile 5 puan topladı ve bu hafta öncesinde 6. sırada yer alıyor.

sincan eses 2

Mutlak 3 puan almak ve şampiyonluk yolunda ilk keskin virajı hatasız dönmek isteyen Eskişehirspor, Sincan maçı hazırlıklarını bugün saat 14.00'te yapacağı antrenman ile tamamlıyor. Eskişehirspor'da geçtiğimiz hafta sakatlığı bulunan Erkut Şentürk ve Beytullah Çamurlu'dan Erkut'un sakatlığı hafif de olsa devam ediyor. Maske ile idmanlara çıkmaya başlayan Beytullah ile ilgili son kararı ise İbrahim Baş verecek. Perşembe antrenmanında dizine darbe alan ve diz bölgesinde yırtık olan Erdin Üzer de Sincan maçı kadrosunda kesin yer almayacak ikinci isim. Eskişehirspor'da önemli mücadele öncesinde Erkut ve Erdin dışında net bir eksik bulunmuyor.