Network Türkiye’nin Ahmet Can Akdemir koordinatörlüğünde bu yıl, 4.’sünü düzenlediği şehrin ve bölgenin en büyük ödül töreni organizasyonu Anka Yapı Eskişehir Başarı Ödülleri sahiplerini muhteşem bir törenle buldu. Jülide Kadıoğlu ve Soner Yüksel’in sunduğu gecede, ünlü sanatçılar Mansur Ark ve Nez de davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Eskişehirspor Özel Ödülü”nün sahibi Ahmet Başal oldu. Başal'a ödülünü Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve Eskişehir Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri takdim etti.

Başal, konuşmasında “Çocukluğumda eniştem beni Eskişehirspor maçına götürmüştü. O günden bugüne çocuklarım doğdu kulaklarına EsEs çektim hep arkasında gittim. 18 yaşında 2 tane hayalim oldu birisi bilim alanındaydı onu gerçekleştirdim. Dünyanın en büyük teknolojisini keşfetme imkanını nasip etti mevlam. Şimdi sırada 2. hayalim var. Eskişehirspor'u önce Anadolu'da ondan sonra dünya insanının gönlünde şampiyon olması için elimden geleni yapmak. Ne Mutlu Eskişehirsporluyum Diyene.” diye konuştu.