Eskişehirspor 2023-2024 sezonu hazırlıklarına bugün 09.30'da yaptığı antrenman ile başladı. Es Es bugünü çift idman ile geçirecek. Saat 18.00'de yapılacak akşam antrenmanı ile Eskişehirspor günü tamamlayacak.

eses sezon açılış (5)

Eskişehirsporlu futbolcular saat 09.30 itibariyle yeşil sahaya ayak bastı. Futbolcuların hemen ardından teknik direktör İbrahim Baş ve teknik ekip antrenman sahasına giriş yaptı. İbrahim Baş takımı yarım daire şeklinde etrafına toplayarak yeni sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdi. Teknik direktör İbrahim Baş futbolculara büyük bir camiada oynadıklarını ve sezon sonu şampiyonluk dışındaki tüm sonuçların başarısızlık olacağını aktardı. İbrahim Baş aynı zamanda futbolculara sağlıklı ve başarılı bir sezon geçirmek adına neler yapmaları gerektiğini anlattı. Uyku düzeninden beslenmeye, sakatlık risklerinden takım içi uyuma kadar birçok noktaya temas eden teknik direktör İbrahim Baş konuşmasını takıma başarılar dileyerek sonlandırdı.

eses sezon açılış (3)

İbrahim Baş'ın toplantısı sonrası antrenmanda yer alan futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri ile ilk çalışmayı tamamladı. Bu esnada basın mensuplarının sorularına yanıt veren İbrahim Baş; "Takımda eski iskeletten pek kimse kalmadı. Çoğunluk yeni transfer oyuncular. Adaptasyon sürecini en kısa sürede tamamlayarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Eskişehirspor'un BAL'da şampiyonluk dışında bir derece alması kabul edilemez. Şampiyon olarak profesyonel liglere bu şanlı camiayı geri döndürmek istiyoruz." dedi.

eses sezon açılış (2)

İbrahim Baş'ın yanı sıra basına konuşan Erkut Şentürk, Ercan Kuruçay ve Serdar Sudun hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve ne denli büyük bir camiada bulunduklarının farkında olduklarını söyledi. Eskişehirspor'da tüm futbolcuların yüzünün güldüğü ve sezonu keyifli açtıkları da gözlerden kaçmadı.

eses sezon açılış (4)