Uzun süredir teknik direktör arayışlarına devam eden Eskişehirspor 59 yaşındaki teknik adam İbrahim Baş ile anlaşmaya vardı. İbrahim Baş yarın Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol tesislerinde, saat 11.00'de resmi imzayı atacak. İmza törenine Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulunun katılacak.

Son olarak İçel İdmanyurdu, Cizre Spor, Yalovaspor ve Doğubeyazıt FK gibi takımları çalıştıran İbrahim Baş'ın Bölgesel Amatör Lig'de hatırı sayılır bir tecrübesi bulunuyor. İbrahim Baş'ın Eskişehirspor'un kurduğu iddialı kadroyu profesyonel lige taşıyacağına yönetim kurulunun inancı tam.

Eskişehirspor yönetimi İbrahim Baş ile anlaşarak teknik direktör arayışı konusundaki belirsizliğe de nokta koymuş oldu. Eskişehirspor taraftarı gelecek sezon yapılanmasında teknik direktörün kim olacağı konusunu çok meraka ediyordu. Teknik patron olarak koltuğa İbrahim Baş'ın oturması hem Eskişehirspor taraftarını hem de Eskişehirspor yönetimini rahatlattı. Eskişehirspor'un tüm unsurları tecrübeli teknik adamdan Eskişehirspor'u şampiyon yapmasını bekliyor. İbrahim Baş'ın yarın yapılacak imza töreninde gelecek sezon hazırlıklarına dair bazı anektotları kamuoyu ile paylaşması da bekleniyor. Resmi imza sonrasında İbrahim Baş'ın gelecek sezon çalışmalarına ivedilikle başlayacağı gelen bilgiler arasında.