Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve ETB Başkanı Murat Diri bir dizi temasta bulunmak üzere Eskişehir'den İstanbul'a gitti. Erkan Koca ve Murat Diri'ye İstanbul'daki ziyaretleri esnasında Boğazın Kırmızı Şimşekleri Başkanı Selahattin Erdoğan, Eskişehirspor Yönetim Kurulu üyeleri Oğuz Şengel ve Serkan Fidan eşlik etti.

Heyet İstanbul'da dost kulüplerden biri olan Beyoğlu Yeni Çarşı SK'yı, İstanbul Eskişehirliler Kültür Yardımlaşma Derneği'ni ve Eskişehirspor dostu bir işletme olan İstanbul ELEOS Restaurant'ı ziyaret etti.

Eskişehirspor'dan Beyoğlu Yeni Çarşı SK'ya ziyaret

İstanbul ziyaret 3

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, kulüp yönetim kurulu üyesi Oğuz Şengel, ETB Başkanı Murat Diri ve BKŞ Derneği Başkanı Selahattin Erdoğan, Eskişehirspor'a desteklerde bulunan Beyoğlu Yeni Çarşı Kulübü'nü ziyaret etti. Eskişehirsporlu heyeti Beyoğlu Yeni Çarşı Başkanı Ahmet İskender Karadeniz ve ekibi misafir etti.

Koca ve Diri İstanbul Eskişehirliler Kültür Yardımlaşma Derneği'nde

İstanbul ziyaret 4

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve ETB Başkanı Murat Diri, İstanbul'da yaşayan Eskişehirlilerin kurduğu İstanbul Eskişehirliler Kültür Yardımlaşma Derneği'ne giderek Eskişehirli hemşehrileri ve Eskişehirsporlular ile bir araya geldiler.

Eskişehirspor Yönetimi İstanbul ELEOS Restaurant'a nezaket ziyaretinde bulundu

İstanbul ziyaret 5

Eskişehirspor'a üç sezondur LED reklamıyla destek veren İstanbul ELEOS Restaurant'ın sahibi, Eskişehirspor dostu Ercan Erdoğan'a, Başkan Erkan Koca, Yönetim Kurulu üyeleri Oğuz Şengel, Serkan Fidan, ETB başkanı Murat Diri ve BKŞ Başkanı Selahattin Erdoğan tarafından forma hediye edildi. Eskişehirspor yönetimi Desteklerinden dolayı Ercan Erdoğan'a teşekkür etti.