Eskişehirspor kötü günleri geride bırakarak yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Bu doğrultuda takıma kazandırılan sportif katkılar dışında da yönetim kurulu farklı kulvarlarda çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de boy gösterecek Eskişehirspor'un yönetim kurulundan Başkan Erkan Koca ve Asbaşkan Özgür Marankoz yeni sezon öncesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret Eskişehirspor'un gelecek sezonda Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nu kullanmasıyla ilgili bazı kararların alınması açısından çok önemliydi.

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve Asbaşkan Özgür Marankoz, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan'ı makamında ziyaret etti. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde Eskişehirspor yönetimi ve Eskişehir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri arasında bir toplantı gerçekleşti.

Bu toplantıda, Eskişehirspor'un yeni sezonda maçlarını Yeni Atatürk Stadyumu'nda yapmasına yönelik protokol ve gelecek sezonun planlaması üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nun İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden bir yıllığına kiralanması konusunda bir protokol imzalandı. Bu protokolle, Eskişehirspor Kulübü'nün, önümüzdeki futbol sezonda Bölgesel Amatör Lig müsabakalarını Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı kesinlik ve resmiyet kazanmış oldu.

Bu önemli görüşme Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'nın, İl Müdürü Osman Ercan'a kulübün özel koleksiyon formasını hediye etmesiyle sona erdi. Görüşme sonrasında Eskişehirspor'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada;

Görüşmenin detaylarına ilişkin bilgiler ile birlikte "Eskişehirspor Kulübü olarak, misafirperverliklerinden dolayı Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkürlerimizi iletiriz." cümlesine yer verildi.