Haber: Buğrahan Doğangil

2023-2024 sezonunda BAL'da mücadele edecek ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Eskişehirspor, bir yandan yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendirmeye devam ederken bir yandan da kulübe finansal kaynak sağlayacak sponsorluk çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde GHO şirketi ile forma göğüs sponsorluğu imzalayan Eskişehirspor daha önce de 2 futbolcunun bir sezon boyunca tüm masrafları karşılığında Europen ile forma kol ve şort sponsorluğu anlaşması yapmıştı.

Uzun yıllardır maddi sıkıntılar çeken ve bu nedenle Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen Eskişehirspor'a net şekilde daha fazla sponsorluk desteği ve bununla birlikte finansal destek gerekiyor. Erkan Koca önderliğindeki Eskişehirspor yönetimi bu konuda arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Arayışlar devam ederken Erkan Koca'nın daha önce katıldığı Eskişehir Haber26 canlı yayınında kamuoyuna duyurduğu ve yine Eskişehir Haber26'ya yaptığı açıklamalarla basına aktardığı Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'ndaki LED reklam panolarının sezonluk kiraya verilmesi projesi bugün itibariyle Eskişehirspor'un resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Eskişehir Haber26'ya yaptığı açıklamalarda olsun, farklı mecralarda yaptığı açıklamalarda olsun şehrin sanayi ve ticaret insanlarından, odalardan gerekli desteği bir türlü alamadıklarını dile getiren başkan Erkan Koca ESO, ETO ve EOSB gibi kuruluşların, LED ekran reklam panosu alma konusunda paydaşlarını ikna etmeye çalışmasının önemine de vurgu yapmıştı. Hatta Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca odalar üzerinden tüm sanayici ve ticaret insanlarını Eskişehirspor'a destek olmaya davet etmişti. LED ekran reklam panaloarının şirketlere kiraya verilmesi projesi Eskişehirspor'a destek olmak isteyen şirketler için büyük bir fırsat olarak görünüyor. Bugün itibariyle resmi olarak kiraya çıkan Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu LED reklam panolarına şehirden ne kadar talep olacağı şimdiden merakla bekleniyor.

F2WvtPcXkAE2frT

Eskişehirspor kulübünün resmi hesaplarından yaptığı açıklamalarda LED ekran reklam panolarının nasıl kullanıma sunulacağı, nasıl işletileceği ve ücretinin ne olacağı gibi detaylardan şu şekilde bahsediliyor;

"Eskişehirspor’umuza şampiyonluk yolunda, mücadele edeceği 2023/2024 sezonunda destek olmak, markanızın bilinirliğini taraftarımızla da paylaşabilmek için; Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu LED ekran reklam alanlarında firmanızla yer alabilirsiniz. LED reklam panolarımız parlak ve dinamik görsellerle donatıldığı için dikkat çekici bir şekilde öne çıkarlar. Böylelikle firmalar ürünlerini, hizmetlerini veya markalarını hedef kitlelerine daha etkili bir şekilde tanıtma ve farkındalık oluşturma şansı elde ederler. Maraton Tribün önünde bulunan, tüm sahayı kaplayan dijital reklam mecrasında her maçta 6 saniyelik 10 gösterim ile firma reklamı verme bedeli sezonluk 15.000 TL olarak belirlenmiştir. Reklam vermek için kulübümüzle 0222 322 98 90 nolu hattan iletişime geçebilirsiniz."