Bölgesel Amatör Lig'de iddialı bir kadro kurmayı planlayan ve şampiyon olmayı hedefleyen temsilcimiz Eskişehirspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadroda eksik görünen bölgelere önemli futbulcu takviyeleri yapan Es Es'te imzayı atan son isim hücumcu sağ bek Kaan Aşnaz oldu. Eskişehirspor kadrosuna büyük güç katması beklenen yıldız futbolcu bugün Eskişehir'e gelerek resmi imzayı attı.

kaan aşnaz (1)

1995, Manisa doğumlu olan Kaan Aşnaz futbola doğduğu şehirn takımı olan Manisaspor altyapısnda başladı. Uzun süre boyunca Manisaspor'un çeşitli alt yaş kategorilerinde forma giyen Kaan Aşnaz 2014 yılında profesyonel oldu. 28 yaşındaki hücumcu sağ bek bugüne kadar önemli bir kariyerin altına imzasını attı. Aşnaz'ın kariyerinde forma giydiği takımlar arasında Manisaspor, Manisa FK, Tuzlaspor, İskenderunspor ve Muğlaspor gibi kulüpler bulunuyor. Son olarak Muğlasğor forması giyen Kaan Aşnaz önümüzdeki sezon Eskişehirspor'un başarısı için ter dökecek.

Eskişehirspor'un daha önce İnegöl Kafkasspor'dan transfer ettiği ve geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Muğlaspor'da geçiren yıldız kanat Sergen Şakirler ile yakın arkadaş olan Kaan Aşnaz'ın takıma kısa sürede uyum sağlaması bekleniyor.