Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor yönetimi dün gün içinde prensipte anlaşmaya vardığını açıkladığı teknik direktör Levent Kartop ile resmi sözleşme imzaladı. Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol tesislerinde yapılan imza törenine Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca başta olmak üzere Eskişehirspor yönetimi, ETB Başkanı Murat Diri ve basın mensupları katıldı.

Son olarak Sivasspor'da yardımcı antrenörlük yapan Levent Kartop kariyerinin ilk yıllarında bir dönem Uşakspor ile de Bölgesel Amatör Lig tecrübesi yaşamış bir teknik adam. Genç ve dinamik bir isim olan Levent Kartop, imza töreninde basına yaptığı açıklamalarda büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu ve tempolu, gol atan ve önde basan bir futbol oynatmak istediğine vurgu yaptı.

WhatsApp Image 2023-12-27 at 15.15.15

Levent Kartop'un sözleşmesi sezon sonuna kadar devam edecek ve sezon sonu genç çalıştırıcının Eskişehirspor ile yola devam edip etmeyeceği netlik kazanacak.

İmza töreni sonrası ayağının tozuyla sahaya inen Levent Kartop, Eskişehirspor'un 15.00'te başlayan antrenmanında takımın başında sahaya çıktı.

WhatsApp Image 2023-12-27 at 15.15.08​​​​​​​