Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta 7. haftanın ilk mücadelesinde Kırşehir Gençlik Hizmetleri ile karşı karşıya geldi. Kırşehir Gençlik - Eskişehirspor maçı bugün saat 14.00'te Kaman İlçe Stadyumu'nda başladı ve müsabaka Eskişehirspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu maç ile 7 hafta sonunda puanını 19'a çıkaran Es Es 7 haftada yalnızca 2 puan geride bıraktı ve maç fazlası ile zirveye yerleşti. Eskişehirspor'da alınan bu kritik galbiyet ve tabela yansıyan skor herkesi memnun etti. Fakat sahada oynanan oyununun büyük bir bölümünde ise temsilcimiz Eskişehirspor istediği oyunu yansıtamadı. Zaman zaman oldukça zayıf rakibi karşısında zorlanan Eskişehirspor kötü oyuna rağmen ise kazanmayı bildi.

Eskişehirspor'un sahaya yansıyan oyununun çok yeterli görünmemesinde sahanın zeminindeki bozukluk ve olumsuz hava şartlarının da büyük etkisi oldu.

Eskişehirspor'un 3-1 kazandığı karşılaşmada Es Es'in golleri; dakika 11 ve 90+'da Sergen Şakirler, 83'te ise Kerem Eryılmaz'dan geldi. Kerem bu sezon Eskişehirspor forması ile ilk golünü attı.

Yaklaşık 50-60 kişi civarında Eskişehirspor taraftarı da bu uzak ve zorlu deplasmanda takımını yalnız bırakmadı.