Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor yönetimi henüz kombine bilet alamayan taraftarlar için özel bir kampanya başlattı. Eskişehirspor yönetimi VIP tiribünden sezonluk kombine alan taraftarlara yeni sezon Eskişehirspor forması hediye edecek. Kulüpten konu ile ilgili yapılan açıklamada VIP kombine alan taraftarların hediye formaları Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nden temin edebileceği ifade edildi.

eses kombine

Tüm tribünler için kombine bilet satışları ise; Eskişehir Atatürk Stadyumu gişeleri, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri ve Eskişehir şehir merkezindeki Dublin Cafe & Bar önündeki stantta devam ediyor. 

Eskişehirspor'un BAL 6. Grup 4. haftada oynayacağı krtik Sincan Belediyespor maçı için maç biletleri de dün itibariyle satışa çıktı. Sezon başında belirlenen kale arkası 50 TL, maraton 100 TL ve VIP 200 TL fiyatları bu maç için de geçerli olacak. 05.11.2023 Pazar günü, saat 14.00’da oynanacak olan Eskişehirspor - Sincan Belediyespor müsabakasının biletleri http://passo.com.tr ve stadyum gişelerinden temin edilebilecek.