Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor tarihinde ilk kez düştüğü amatör liglerden bir an önce kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Eskişehirspor, şampyion olacak kadronun planlamalarına devam ediyor. Teknik Direktör İbrahim Baş'ın 3. etap kamp çalışmaları sonunda verdiği rapor doğrultusunda 4. etap kamp çalışmaları sürecinde takımda eksik görülen bölgelere takviyeler yapılacak. Eskişehirspor yönetimi bu konuda sıkı bir transfer çalışması yürütüyor.

Eskişehirspor dün akşam saatlerinde tecrübeli stoper Kaan Dorak ile anlaşarak stoper bölgesine önemli bir takviye gerçekleştirdi. Eskişehirspor bu transfer sonrası hız kesmedi ve bugün öğleden sonra kulüpten yapılan açıklama ile genç orta saha oyuncusu Koraycan Akbaş'ın Eskişehirspor'a katıldığı kamuoyuna duyuruldu. Gelecek sezon Eskişehirspor formasını terletecek Koraycan Es Es'in orta saha rotasyonuna güç ve derinlik katacak.

korayacan akbaş 2

2004, İstanbul doğumlu olan 19 yaşındaki Koraycan Akbaş futbola 2017 yılında İstanbul Selimiye Spor Kulübü'nde başladı. Burada sergilediği yetenekleri ile 15 yaşında Galatasaray altyapısına geçen Koraycan 2022-2023 sezonu sonuna kadar Galatasaray bünyesinde futbola devam etti. Bu sezon Galatasaray'dan Sapanca Gençlikspor'a giden fakat Sakarya ekibiyle anlaşamayan Koraycan Akbaş Eskişehirspor ile ilk A takım deneyimini yaşayacak. Koraycan Eskişehirspor ile BAL'da şampiyonluk mücadelesi verecek.