Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor'un BAL 6. Grup'un 7. haftasında deplasmanda oynayacağı Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor mücadelesinin tarihi daha önce federasyon tarafından 26 Kasım Pazar olarak ilan edilmişti. Fakat karşılaşma 25 Kasım Cumartesi gününe alındı. Bu kararın alınmasında Kırşehir'de hafta sonu oynanacak profesyonel lig mücadelesi olmasının etkisi var. Maçın öncelikle 25 Kasım Cumartesi gününe alınsa da Kırşehir Şehir Stadyumu'nda oynanacağı duyurulmuştu. Ancak pazar günü oynanması planlanan profesyonel lig mücadelesi öncesinde zeminin yıpranması tehlikesi göz önüne alınarak bir başka kararla Es Es'in maçı 25 Kasım Cumartesi günü, Kaman İlçe Stadı'na alındı. 

Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor Eskişehirspor mücadelesi cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Eskişehirspor bu karşılaşma için Cuma günü yola çıkacak. Eskişehirspor kafilesi cuma sabahı 09.30'da Eskişehir'den hareket edecek. Konaklama için Kırşehir Armas Otel'e yerleşecek Es Es, cuma günü saat 15.30'da maç için son antrenmanını Kırşehirspor Tesisleri'nde gerçekleştirecek.

Eskişehirspor 25 Kasım Cumartesi günü ise 11.45 gibi kaldığı otelden ayrılarak maçın oynanacağı Kaman İlçe Stadyumu'na hareket edecek.