Ünlü sanatçı Ceza’nın sahne performansıyla başlayan kutlamalarda, futbolcular uğruna ter döktükleri kupayı havaya kaldırarak şampiyonluğun sevincini doyasıya yaşadı.

Şehit Binbaşı Mithat Dunca Unutulmadı

Kutlama töreninde, 17 Mart 2018 tarihinde Afrin Harekâtı'nda şehit olan Eskişehirli Binbaşı Mithat Dunca da anıldı. Şehidin Eskişehirspor ile ilgili vasiyeti törende okundu. Ardından sahneye Türk bayrağıyla çıkan şehidin eşi ve kızı, statta bulunan binlerce kişi tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Ceza Sahne Aldı, Taraftarlar Coştu

Kutlama programında sahne alan ünlü sanatçı Ceza, performansıyla stadyumu dolduran taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı. Bando EsEs’in tribünleri dolaşarak çaldığı marşlara binlerce taraftar hep bir ağızdan eşlik etti. Stadyumda bayram havası yaşandı.

Futbolcular Kupayı Havaya Kaldırdı

Kutlamanın son bölümünde, sahneye tek tek isimleri anons edilerek çıkan futbolcular, şampiyonluk kupasını büyük bir coşkuyla havaya kaldırdı. Bu anlar, havai fişek gösterileriyle taçlandırıldı ve izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Kutlamaların ardından taraftarlar sahaya inerek futbolcularla birlikte sevinçlerini paylaştı.