Eskişehirspor bir süredir forma göğüs sponsorluğu için çeşitli şirketler ile yoğun bir görüşme trafiği içerisindeydi. Eskişehirspor yönetiminin gayretleri ile birlikte sonunda aranan sponsor bulundu. İzmir menşeli bir marka olan Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı - GHO atılan resmi imzalar ile Eskişehirspor'un yeni forma sponsoru oldu.

Eskişehirspor sponsor tanıtım

GHO ile yapılan anlaşma sonrası basın toplantısının bir kısmında Eskişehirspor'un gelecek sezon terleteceği forma tasarımları da kamuoyu ile paylaşıldı. Bu paylaşımların sosyal medyaya düşmesinin ardından Eskişehirspor taraftarı yeni formalara çok yoğun ilgi gösterdi. Tasarımlarıyla olsun, yeni göğüs sponsorunun formaya entegrasyonuyla olsun Diadora markasının formalar konusunda çok başarılı bir iş çıkardığı görüldü. Bu başarılı formalara taraftarın ilk dakikadan yoğun ilgi göstermesi de şaşırtıcı olmadı.

yeni forma  (1)

Yeni sezon formaları ne zaman satışa çıkıyor?

Formaların tanıtımının yapılmasının ardından en çok merak edilen konu yeni sezon formalarının ne zaman satışa çıkacağı oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca formaların şu anda üretim aşamasında olduğunu dile getirdi. GHO ile yapılan sponsorluk anlaşmasının lansmanının 3-4 gün öncesinde sponsorluk konusunun netleştiğini ve formaların baskıya girdiğini söyleyen Erkan Koca, önümüzdeki hafta sonuna doğru formaların satışa çıkabileceğini aktardı.

yeni forma  (2)

Başkan Erkan Koca yeni sezon formalarının tanıtılması için de tıpkı sponsorluk anlaşmasında olduğu gibi bir lansman düzenleyeceklerini söyledi. Bu lansmanın önümüzdeki hafta cuma ya da cumartesi günü düzenlenme ihtimali yüksek. Forma lansmanı ile birlikte yeni sezon Eskişehirspor formalarının da online olarak satışa çıkması bekleniyor.