ETİ'nin uzun yıllar sonra ana sponsorluktan ve forma göğüs sponsorluğundan ayrılmasından sonra Eskişehirspor'un yeni sponsorunun kim olacağı büyük merak konusu haline gelmişti. Eskişehirspor ile birçok önemli şirketin adı sponsorluk arayış sürecinde yan yana anıldı. Sonunda Eskişehirspor sponsorluk görüşmelerinde son noktaya geldi ve Eskişehirspor'un yeni sponsoru bugün itibariyle belli oldu.

Saat 18.00'de Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda yapılan lansman ile GHO - Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı şirketinin Eskişehirspor'un yeni sponsoru olduğu kamuoyuna duyuruldu. İzmir merkezli bir gayrimenkul şirketi olan GHO'nun hem Türkiye'de hem de yurtdışında önemli iştirakleri bulunuyor. GHO şirketi franchise bayilik vererek çalışıyor ve "hizmet ortaklığı" modelini benimseyen bir yapıya sahip. Böylece şirketin Türkiye ve dünyada toplam 30 civarında ofisi bulunan GHO gayrimenkul ticareti yanında profesyonel inşaat projeleri de yürütüyor. Şirketin kurucusu "Taş Ev Türkiye"nin de kurucusu olan Hasan Can Çalgır. Hasan Can Çalgır'ın bu dev projesi ve önemli markası gelecek sezondan itibaren Türk futbolunun köklü kulüplerinden temsilcimiz Eskişehirspor'un formasında yer alacak.

Eskişehirspor ile GHO arasındaki sponsorluk anlaşması 1 yıl üzerinden yapıldı ancak; bu anlaşmanın süresi her an uzayabilir. Anlaşmanın teknik detayları ise daha sonra kamuoyu ile paylaşılacak. Eskişehir Haber26 ailesi olarak, Eskişehirspor'a ve Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı A.Ş'ye yeni anlaşmanın hayırlı olmasını ve yeni sponsorluğun Eskişehirspor'a şans getirmesini diliyoruz.