Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunun popülaritesi artmaya devam ediyor. Sadece dizi ve film içerikleri değil; aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları da Exxen üzerinden izlenebiliyor. Süper Lig ekiplerinin Avrupa Kupaları’nda play-off turuna yükselmesi de Exxen üyeliklerinin artmasında etkili oldu. Exxen spor paketi ücretleri merak konusu haline geldi.

Exxen Üyeliklerine Zam Üstüne Zam Yapıldı

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılması için geçmesi gereken son bir tur kaldı. Play-off maçlarında Molde ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılma hakkı kazanmak istiyor. Galatasaray’ın deplasmanda oynayacağı Molde maçı içinse geri sayım başladı. 23 Ağustos’ta play-off turunun ilk maçı oynanayacak. Exxen’de yayınlanacak olan maç öncesi sarı kırmızılı taraftarlar spor paketi üyeliklerinin aylık ve yıllık ücretlerini araştırmaya başladı. Exxen platformu bu yıl içerisinde 3’ncü kez spor üyelik ücretlerine zam yaptı.

Exxen Spor Paketi Aylık Ücreti Ne Kadar?

Exxen platformunun spor paketlerine yaptığı son zamla birlikte hem aylık hem de yıllık ücretler değişti. Spor üyeliğinde reklamlı ve reklamsız iki seçenek bulunuyor. Son zamla birlikte reklamlı Exxen spor üyeliği aylık ücreti 144.90 TL’den 188.50 TL’ye çıktı. Üyelik ücretlerinde asıl zam ise reklamsız pakette yapıldı. Zam öncesi reklamsız spor paketi ücreti 169.90 TL olarak belirlenmişti. Zamdan sonra ise reklamsız şekilde maçı izlemek isteyen Exxen üyeleri ise 220.90 TL ödeme yapmak zorunda bulunuyor. Yıllık üyeliklerde ise indirim uygulanmaya devam ediyor. Kredi kartına taksit imkanı sunuluyor. Yıllık reklamlı spor paketi üyelik ücreti 844.80 TL olurken; reklamsız üyelik ücreti ise 1.168 TL olarak belirlendi.