AK Parti Tepebaşı'nda önceki dönem ilçe başkan yardımcılığı ve idari mali işler başkanlığı görevini yürütün mali müşavir Fazlı Özkartal, Tepebaşı Belediye Başkanlığı için resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti'nin Tepebaşı'nda adaylık için öne çıkan isimlerden biri olan Özkartal, Tepebaşı'nın ciddi sıkıntıları olduğu için aday adayı olduğunu ifade etti. 

Doğma büyüme Eskişehirli olduğunu ve Eskişehir'in sorunlarını bildiğini söyleyen Özkartal, Tepebaşı'nın sıkıntılarını çözmek için AK Parti belediyeciliğini getirmek istediklerini ifade etti.

Özkartal, imar sorunları başta olmak üzere, ulaşım sorununun da Tepebaşı'nın önemli sorunlarından biri olduğunu vurguladı. 

Hükümetle birlikte ortak çalışmalar yaparak şehri butik bir şehir olmaktan çıkartıp büyük bir şehir haline getirmek istediklerini belirten Özkartal, belediyeciliğin AK Parti'ye geçmesiyle vatandaşların daha kaliteli bir hizmete kavuşacağının altını çizdi.

Konuşmasının sonunda, belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu ve gönül belediyeciliğinin kazanacağını sözlerine ekleyen Özkartal, aday adaylığının hayırlara vesile olmasını diledi.