İş elbiseleri alanında sunmuş olduğu hizmetlerle adından sıklıkla söz ettiren Sevcan Durmaz farkını ortaya koymaya devam ediyor. İşçilerin tercihlerinde birinci adres Sevcan Durmaz oluyor. Avrupa nitelik standartlarına uyumlu çalışan başarılı tasarımcı Avrupaya polar mont imalatı yapıyor. İmalat hizmetleriyle tanınan başarılı tasarımcının hizmetleri geniş fonksiyonlu olarak gerçekleşmektedir.

Türk firmalarına öncülük eden Sevcan Durmaz 20 yılı aşkın süredir piyasada aktif bir oluşum görevi görüyor. Böylelikle başarısına başarı katarak her daim kalitesini yansıtmayı başarıyor. İş tişört ürünlerinin tamamı A sınıfı malzemeden üretilmiş kumaş teknolojisiyle harmanlanmış ürünler olarak biliniyor. Ünlü tasarımcının ürünlerinin tamamına göz atmak istiyorsanız yapmanız gereken www.giviu.com.tr adresini ziyaret etmektir.

Giviu Ailesi ile harika ürünler!

Giviu firmasının sahibi olarak tanınan Sevcan Durmaz en güzel iş tulumları elbiselerini sizlere sunmaktadır. İş yeleği ürünlerini piyasaya sürerken Sevcan Durmaz hizmetlerini sistematik bir şekilde titiz bir çalışma eşliğinde gerçekleştirmeyi başarıyor. Birinci sınıf hizmetlerle sektörde ön planda rol oynayan Sevcan Durmaz sürekli olarak hizmetlerini geliştiriyor ve genişletiyor. Kusursuz ve konforlu tasarım yapılarına sahip ürünleriyle işçilerin taktirini kazanmayı başarıyor.

İşçilerin birinci tercihi her daim Sevcan Durmaz oluyor. Bunun en önemli sebebi Sevcan Durmaz’ın iş kıyafetlerindeki kalitedir. Kaliteli ürünleri piyasaya sürerken moda tasarımına da dikkat ediyor. Böylelikle hem konforlu hem de modern ürünleri işçilere sağlamış oluyor. 0 216  523 00 63 telefon numarası üzerinden tasarımcıyla iletişime geçebilirsiniz.