Yaz aylarının sona ermesine kısa bir süre kala yeni sezon hazırlıkları da hız kazandı. Birbirinden iddialı ve önemli oyuncu kadrolarına sahip diziler birer birer ekran yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun en çok merak edilen dizileri arasında İki Yabancı yer alıyor. Son yılların en popüler kadın oyuncuları arasında bulunan Hande Erçel’in başrolünde yer alacağı İki Yabancı dizisi ilk tanıtım bölümüyle görücüye çıkmaya hazırlanıyor. İki Yabancı dizisinde Hande Erçel’in partneri ise Burak Deniz olacak. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde de partner olan ikili seyircilerden tam not almayı başarmıştı.

İki Yabancı Dizisinin Adı Değişiyor

FOX TV ekranında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan İki Yabancı dizisiyle ilgili önemli bir karar alındı. Tims&B yapım şirketi tarafından hazırlanan dizinin adı değişiyor. Farklı bir kanalda aynı isimli bir dizinin yayınlanmasından dolayı değişiklik yapılmasına karar verildi. İki Yabancı dizisinin yeni adının Bambaşka Biri olacağı bilgisi kulislerden sızdı. Geçtiğimiz sezon final yaparak ekrana veda eden Yasak Elma dizisinin yayın gününde İki Yabancı dizisi seyirciyle buluşacak. İki Yabancı ya da yeni adıyla Bambaşka Biri dizisinin ne zaman yayınlanacağı sorusu da merak konusu olmuştu. Fox TV’nin yeni sezona hızlı bir giriş yapmak istemesinden dolayı dizinin Eylül ayının 2’nci haftasında ekrana gelmesi planlanıyor.

Hande Erçel’in Yeni Karakteri

Hakan Sabancı ile ilişki yaşamaya başlayan Hande Erçel sadece kariyeriyle değil, aşk hayatıyla da gündemin ilk sırasına yerleşmeyi başardı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dizi çekimlerinin yeniden başladığını duyurmuştu. Hatırlanacağı üzere İki Yabancı dizisinin ilk 3 bölümü yaz aylarının başında çekilmiş; ardından çekimlere ara verilmişti. Hande Erçel yeni dizisinde Leyla karakterine hayat verecek. Hayranları, güzel oyuncuyu sırlarla dolu bir aşk hikayesi içerisinde izleme fırsatı yakalayacak.