Türkiye'nin önemli iş ve çalışma platformlarından olan MÜSİAD'a (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) bağlı olan ve genç girişimcileri, iş insanlarını çatısı altına toplayan Genç MÜSİAD, tüm Türkiye'de olduğu gibi Eskişehir'de de etkin olarak faaliyet gösteriyor. Genç MÜSİAD Eskişehir Şubesi üyeleri, şehrin en büyük markalarından biri olan Eskişehirspor'un yanında olduğunu göstermek adına, Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundular.

Genç MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Burak Atıcı öncülüğündeki Genç MÜSİAD Eskişehir heyeti Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve yöneticiler ile görüştü. Eskişehirspor ile ilgili projeler ve Eskişehirspor'a nasıl destek olunur konuları özelinde gerçekleşen ziyaret 28 Temmuz Cuma günü öğle saatlerinde Eskişehirspor tarafından kamuoyuna duyuruldu.

İki heyetin görüşmeleri sonrasında, Genç MÜSİAD Eskişehir Şubesi'nin, yönetim kurulu üyeleri adına Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'ndan bir sezonluğuna 1 adet doğu loca ve 10 adet LED reklam tabelası aldığını Eskişehirspor resmi sosyal medya hesaplarından açıkladı. Genç MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Burak Atıcı ve yönetim kurulunun Eskişehirspor'a destek adına, şehrin sanayici ve iş insanları olarak somut adımlar atması Eskişehirspor yönetim kurulunu memnun etti.

Genç MÜSİAD Eskişehir'in attığı bu somut destek adımı, şehirden somut destek bulamadığı defalarca, net bir şekilde ifade edilen Eskişehirspor için de yeni bir umut ışığı oldu.