Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor hafta içi deplasmanda oynadığı 1926 Polatlı maçı sonrasında 24 Aralık Pazar günü saat 14.00'te evinde oynayacağı Geredespor maçının hazırlıklarına başladı. Es Es dün yaptığı antrenman ile Gerede hazırlıklarına start verdi.

1926 Polatlı'ya mağlup olan ve namağlup ünvanını kaybeden Eskişehirspor BAL 6. Grup'un 11. haftasındaki kritik Geredespor maçını kazanarak zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Son haftaların formda takımı Gerede'ye karşı iç sahada puan bırakmak istemeyen Es Es bu kritik maça hazırlanıyor.

Eskişehirspor'da son derece önemli Gerede karşılaşması öncesinde stoper Erdin Üzer'in sakatlığı devam ediyor.  Yarın düz koşulara başlayacak Erdin'in Gerede maçında sahada olması beklenmiyor. Yine, Polatlı maçında bileğine darbe alan Serdar Sudun da antrenmanlarda yer almıyor. Onun da pazar günkü mücadelede ilk 11'de olması beklenmiyor. Dün yapılan antrenmanda bileği dönen Erkut Şentürk'ün durumu da maç saatinde netlik kazanacak. Eskişehirspor'da bu oyuncular dışında şimdilik bir eksik bulunmuyor.