Eskişehir'de faaliyet gösteren AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği geçtiğimiz gün kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan Küçük Eylül hakkında çok sert bir açıklama yaptı.

AutoShow26 Dernek Başkanı Hasan Akbaş, korkunç olay sonrası yaptığı açıklamada, "Ankara’da 22 Haziran günü kaybolan 8 yaşındaki Eylül isimli çocuğumuzun katledildiğini büyük bir öfke ve üzüntüyle öğrendik. Eylül’e, çocuklarımıza acımadan kıyan canilere, bu vahşeti yaşatan yaratıklara idam istiyoruz.  Bizim haberini okumaya yüreğimiz dayanamazken, daha sinekten korkacak yaşta yavruların yaşadığı çaresizliği iki cihanda da karşılıksız bırakma Allah'ım. Benim inandığım sistemde; sabah bir masumun öldürüldüğünü duyarsanız, Akşam darağacında sallanan birini görürsünüz"dedi.

Akbaş, açıklamasının devamında bir imza kampanyası başlatacaklarını belirterek şu sözleri söyledi, "AutoShow26 Otomobil Sporları Derneği olarak bu çocuk tacizci katilleri idam sehpasında görmek için imza kampanyasını başlatacağız. Topladığımız imzaları devletin yetkili kurumlarına teslim edeceğiz. Destek vermek isteyen tüm vatandaşlarımızı www.autoshow26.com adresinden duyurulara basarak konu ile ilgili dilekçeleri indirip doldurduktan sonra [email protected] adresine göndermelerini rica ederiz.