ESKİŞEHİR TİCARET BORSASI
ÖZEL ÜMİT HASTANELERİ İLE BORSA ÜYELERİ İÇİN 
İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ İMZALADI

Eskişehir Ticaret Borsası ile Özel Ümit Hastaneleri arasında imzalanan protokol kapsamında, Borsa çalışanları, üyeleri ile birinci derece yakınları Ümit hastanesinin sunduğu hizmetlerden indirimli faydalanacak.

Eskişehir Ticaret Borsası hizmet binasında gerçekleşen imza törenine Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Sarılgan ile Ümit Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hakan Bozoğlu ve beraberindeki heyet katıldı.

Protokol kapsamında bilgiler veren Özel Ümit Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hakan Bozoğlu, bu kapsamda Eskişehir Ticaret Borsası ile protokol gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Ticaret Borsası çalışanları, üyeleri ve birinci derece yakınlarına hastanemizden alacakları sağlık hizmetlerinde muayene fark ücreti ile ayaktan, günübirlik veya yatarak gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki oluşan fark ücretlerine indirim uygulanacak. Protokolün hazırlanması ve hayata geçirilmesinde emeği geçen Borsa başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Borsa çalışanlarına ve üyelerine sağlık anlamında destek olunması amacıyla Özel Ümit Hastanesi ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirterek “Bu protokolden Borsa çalışanları ve üyelerimizin yanı sıra birinci derecede yakınları da faydalanacak. Bu çerçevede talep eden üyelerimize Borsamız tarafından bir kimlik kartı verilecek ve bu kartla kendileri ya da birinci derece yakınları hastaneye giderek tedavi olabilecekler. Özellikle pandemi sürecinde üyelerimiz ve çalışanlarımız açısından oldukça önemli gördüğümüz bu protokolün Borsamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.