Eğitime destek kurslarından çocuk kurslarına, kişisel gelişim kurslarından bilişim teknoloji kurslarına, spor ve dans kurslarından mesleki kurslara kadar farklı alanlarda vatandaşlara ücretsiz eğitimler sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bu imkanları kent merkezinden sonra kırsalda yaşayan vatandaşlara da sunmaya başladı. İlçelerde açtığı merkezlerden biri olan ESMEK Beylikova’yı ziyaret eden Ünlüce, burada kurslardan ücretsiz olarak faydalanan kursiyerler ile bir araya geldi. Alt yapı ve üst yatırımları kadar ilçelerde vatandaşların gelişimine destek sağlayacak ücretsiz hizmetlerin de büyük önem taşıdığına inandığını ifade eden Ünlüce, “Beylikova bizler için çok kıymetli. Burada hayata geçirdiğimiz çalışmaların yanı sıra vaktinizi verimli şekilde değerlendirebilmeniz için bir merkez açtık. Bu merkezde ücretsiz kurslarımızdan faydalanacak, sizler için hazırladığımız eğitimlere katılacak ve kendinizi geliştirebileceksiniz. Unutmayın biz kadınlar, istediğimiz zaman her işin üstesinden gelebiliriz!” dedi. 

Konuşma sonrası Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi’nin faaliyetlerinin anlatıldığı, kadına yönelik şiddetle mücadele, beslenme ve diyet danışmanlığı, sosyal yardım türleri gibi konularda gerçekleştirilen seminere katıldı.

Seminer sonrası Kaymakam Hakan Başoğlu ve Belediye Başkanı Özkan Alp’e nezaket ziyareti gerçekleştiren Ünlüce, vatandaşlara hizmet noktasında diğer kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine ve iletişime her zaman açık olduklarını ifade etti.