11 Haziran Pazar günü Sivrihisar Belediyesi İftar sofrasını Dünyanın Merkezi Sivrihisar'da kurdu.Yaklaşık 5 Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen halk iftarı oldukça kalabalıktı. Kurulan iftar sofrasında 7’den 70’e büyük, küçük herkes bir araya gelerek, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte oruçlarını açıp, güzel bir iftar yaptılar.

Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. Çocuklar tarafından çok sevilen Başkan Yüzügüllü çocuklar ile bol bol fotoğraf çektirip,içtenlikle ilgilendi.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü konuşmasında ; Ramazan Ayına erişmenin huzuru içerisinde sizler ile bu senede iftar soframızı paylaşıyor olmaktan çok mutluyum. Nice iftar sofralarımızda bir arada olmak dileğiyle, hayırlı ramazanlar dilerim dedi.

İftar programı kapsamında yer alan Geleneksel Türk Tiyatrosu ve Semazen gösterileri halkın büyük beğenisini toplarken, Yüzügüllü çocuklarıda unutmadı, programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun parkurları kuruldu ve yemek sonrasında sahne gösterileri devam ederken Ramazana özel çeşitli ikramlar sunuldu.