Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gazetecilerle serbest basın bürosunda bir araya geldi. Gazetecilerle sohbet eden, onların sorunlarını dinleyen Başkan Kurt’a gazetecilerin de bir sürprizi vardı. Gazeteciler, mesleklerini rahatça yapabilmeleri için açılan Serbest Basın Bürosu nedeniyle Başkan Kurt’a teşekkür etti. Başkan Kurt’un her zaman kendilerine destek verdiğini belirten gazeteciler, Serbest Basın Bürosu’nun özellikle pandemi döneminde işlerini çok kolaylaştırdığını söyledi. Gazeteciler, pandemi döneminde evden çalışmak zorunda kaldıkları ya da gazeteye gidecek zamanları olmadığında haberlerini Odunpazarı Belediyesi Serbest Basın Bürosunda yazdıklarını anlattı. 

Gazeteciler adına Başkan Kurt’a lületaşından tespih hediye eden İstikbal Gazeteci Muhabiri Ali Naki Erdoğan, Başkan Kurt’a hem kendilerine verdiği destek hem de Serbest Basın Bürosu için teşekkür etti.

Gazetecilere bu nazik hediyesi için teşekkür eden Başkan Kurt, gazetecilerin baskıya uğramadan, işlerini özgürce yapabilmeleri için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.