“Odunpazarı Belediyesi mobil” uygulamasını cep telefonlarına indiren kullanıcılar, Odunpazarı Belediyesi’ne istek ve taleplerini iletebiliyor. Ayrıca vatandaşlar mobil uygulama üzerinden kendilerine en yakın nöbetçi eczane, taksi durağı gibi bilgilere de ulaşabiliyor. 

Odunpazarı Belediyesi, “Odunpazarı Belediyesi Mobil” uygulamasını hayata geçirdi. Teknolojik altyapısını yenileyen Odunpazarı Belediyesi’nin mobil uygulaması ile vatandaşlar hizmetlere daha kolay erişim sağlayabiliyor. Odunpazarı Belediyesi’nin kurumsal mobil uygulaması app store (https://apps.apple.com/tr/app/odunpazar%C4%B1-belediyesi/id1546540847?l=tr) ve google play store´dan (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.odunpazari) indirebilir. “Odunpazarı Belediyesi Mobil” adı ile yayınlanan uygulamayı ücretsiz olarak indiren vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan haber ve duyuruları görebildiği gibi, borç sorgulama, borç ödeme, işlemleri de yapabiliyor. Uygulama içeriğinde ayrıca, talep, öneri ve isteklerini belediyeye iletilmesine imkan sağlanıyor. 

ODUNPAZARI CEBİNİZDE

Mobil uygulamada yer alan kent rehberinde ise engelli şarj istasyonları, kamu kurumları, alışveriş merkezleri, konaklama yerleri, müzeler ve tarihi mekanlar, gar ve terminaller, akademik meslek odaları, esnaf odaları, odalar birliği, mesire alanları, belediyenin birimleri, 

ticari işletmeler, akaryakıt istasyonları, ücretsiz WiFi noktaları, hastaneler, eczaneler, okullar, banka ve ATM’ler, Polis karakolları, veterinerler gibi yerlerin adres ve yol tarifleri yer alıyor. Uygulamada yer alan canlı destek ile vatandaşlar mesai saatleri içerisinde Halk Masası ile iletişime geçebiliyor. Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan esnaflar, uygulama da yer alan yaşam rehberine kendi iş yerlerini ekleyebilir. 

ACİL DURUM BİNA TOPLANMA ALANLARI ODUNPAZARI.BEL.TR’DE

Diğer taraftan resmi web sitesi (www. odunpazari.bel.tr) için çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, olası bir depremden sonra AFAD tarafından belirlenen acil toplanma alanlarını da sitesine girdi. Resmi web sitesinde yer alan hızlı menüde bulunan “Bina Toplanma Alanları” sekmesine tıklayan vatandaşlar,  AFAD’ın Afet ve acil durum toplanma alanlarının bulunduğu siteye yönlendiriliyor. Buradaki bilgileri doğru bir şekilde dolduran vatandaşlar, bilgi kartı oluşturarak, kendisine en yakın toplanma alanını buluyor.