Yapılan görüşmede; pandeminin ilçemizdeki mevcut durumundan, Sarayören mahallemize kilitli parke taş döşemesi çalışmasından, ESKİ tarafından yapılan içme - kullanma suyu sondajının bağlantı projesi gibi birçok konu konuşuldu. 

Sarayören Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Turan, dernek çalışmaları hakkında Başkanımız Tepe’ye bilgi verdi. “Köyümüzü ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha ileriye taşımak için derneğimizi kurduk. Köyümüzde sosyal bir mekân açarak; öncelikle gençler ve kadınlara ekonomik gelir kazandıracak kurslar vermek, doğa ve çevreye faydalı çeşitli etkinlikle düzenlemek istiyoruz. Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe’nin deneyimlerinden faydalanmak ve desteğini almak için kendisini ziyaret ettik. Başkanımız Uğur Tepe ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Sarayören Mahalle Muhtarı Tevfik Demir, ‘’ Sarayören mahallemizi hep birlikte daha ileriye götürmek için Başkanımız Uğur Tepe’nin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bizlere ve derneğimize olan ilgisi ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ederim. ‘’

Ziyaret ile ilgili Başkanımız Uğur Tepe;  Öncelikle bu nazik ziyaretleri için Sarayören Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Turan ve Yönetim Kurulu Üyelerine aynı zamanda Sarayören Mahallesi Muhtarımız Tevfik Demir’e ve azalarımıza teşekkür ediyorum. Hemşehri dernekleri kültür ve geleneklerin yeni nesillere aktarılmasında büyük öneme sahip, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Seyitgazi Belediyesi olarak hemşehri dernekleri ile işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz.’ dedi.