Yandex

Transfer Haberleri

Transfer haberleri ve güncel Transfer gelişmeleri, Transfer ile ilgili tüm video, Transfer fotoğrafları ve Transfer haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Eskişehirspor BAL'da sezonun ikinci yarısı başlamadan, devre arasında birkaç transfer daha yaparak kadrosuna güç katmak hedefinde...

Spor

Eskişehir Süper Amatör Lig temsilcisi Çiftelerspor devre arası transfer dönemini hareketli geçiriyor. İlçe temsilcisinden hamleler devam ediyor.

Spor

Eskişehir Demirspor BAL'da ikinci yarı öncesi transfer çalışmaları için düğmeye bastı. 5 yeni isim Lokomotif'e imzayı attı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör Lig ekiplerinden Çiftelerspor devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çifteler kadrosuna bir yeni futbolcu daha kattı.

Spor

Eskişehir Süper Amatör temsilcilerinden Çiftelerspor, devre arasında transfer çalışmalarına start verdi ve bir futbolcuyu takıma kazandırdı.

Spor

Devre arasında transfer çalışmalarına start veren Eskişehirspor kadrosuna ilk olarak Eski futbolcularından Uğurcan Semizoğlu'nu dahil etti.

Spor

Bölgesel Amatör Lig'de devre arasına girildi ve takımlar için ara transfer dönemi başladı. Es Es'te de gündem transfer...

Spor

TFF 3. Lig'de mücadele eden Anadolu Üniversitesi, devre arasında takımdan ayrılan isimlerin yerini yeni isimler ile takviye ediyor.

Spor

Eskişehir Süper Amatör'ün iddialı ekiplerinden Çiftelerspor kadrosunu flaş bir takviye ile güçlendirdi. Çifteler ön bölgeye bir yetenek daha transfer etti.