Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Eskişehirspor sezon öncesi hazrılık dönemini yoğun geçiriyor. İlk etap kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 4 günlük kısa bir ara veren Eskişehirspor ikinci etap kamp çalışmalarına 23 Ağustos Çarşamba günü teknik sorumlu İbrahim Baş nezaretinde başladı. İlk etapta daha çok kuvvet ve kondüsyona yönelik çalışmalar yapan Es Es ikinci etap itibariyle yeni sezon için taktik ve teknik çalışmaların da startını verdi.

Bu doğrultuda ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında 4 hazırlık maçı oynayacağı açıklanan Eskişehirspor ilk hazırlık maçına bugün saat 18.00'de Afyonkarahisar'da çıkıyor. Afyon'da Yozgat Belediyesi Bozokspor ile karşılaşacak olan Es Es bu yeni sezonda, yeni kadrosuyla ilk sınavını verecek. Hazırlık döneminin ilk hazırlık karşılaşması olacak Yozgat Belediyesi Bozokspor maçında teknik patron İbrahim Baş takımının maç ritmini ve eksiklerini ilk kez görecek. Bu nedenle bu maç büyük önem taşıyor. Aynı zamanda takımına ve siyah kırmızılı renklere hasret kalan Eskişehirspor taraftarı da bu hazırlık maçını dört gözle bekliyor.

Eskişehirspor - Bozokspor maçının sonucundan ziyade Eskişehirspor'un nasıl bir oyun ortaya koyacağı ve takımın uyumu en çok merak edilen iki konu başlığı olarak öne çıkıyor. İlk hazırlık maçını oynayacak Eskişehirspor'un rakibi Yozgat Belediyesi Bozokspor Afyonkarahisar'da üçüncü etap kamp çalışmalarını sürdürüyor. Yani, Es Es'in karşısında kendisinden daha hazır bir rakip bulması muhtemel.

Bozokspor da tıpkı temsilcimiz gibi gelecek sezon BAL'da mücadele edecek ve bu ligde, kendi bölgesinde iddialı olan ekipler arasında yer almak istiyor. Kağıt üzerinde güçlü bir rakip görüntüsü veren Yozgat Belediyesi Bozokspor'a karşı Eskişehirspor'un nasıl bir performans göstereceği karşılaşmaya olan ilgi ve merağı bir kat daha artırıyor.

Eskişehirspor - Yozgat Belediyesi Bozokspor maçı 28 Ağustos Pazartesi günü (bugün) saat 18.00'de Afyonkarahisar'da oynanacak.