AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Seyitgazi Belediye Başkan adayı Erhan Erden'in Kırka'daki seçim ofisi açılışına katıldı. Ancak bir vatandaşın ortaya çıkardığı bir detay, eleştiri aldı.

Erhan Erden'in tuttuğu seçim ofisi binasının iskanının olmadığı öğrenildi. Bu durum, Nebi Hatipoğlu'nun seçim vaatleri arasında bulunan kentsel dönüşüm ve yeni imar planları ile kentte büyük bir yenilenme başlatacaklarını söylemesiyle çelişiyor. İskansız bir yerde seçim ofisi açılması, Hatipoğlu'nun vaatlerini sorgulanır hale getirdi.

Eskişehir Haber26 ihbar hattına yazan bir vatandaş, durumu şu sözlerle dile getirdi:

"AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Seyitgazi Belediye Başkan adayı Erhan Erden'in Kırka'da açtığı seçim ofisine katıldı. Ama seçim ofisinin açıldığı binanın iskanı yok. Sayın Nebi Hatipoğlu'nun seçim vaatleri arasında bulunan kentsel dönüşüm ve yeni imar planları ile kentte büyük bir yenilenme başlatacaklarını söylüyor. Ancak Hatipoğlu'nun bu vaadi pek gerçekçi değil. İskansız bir binaya seçim ofisi açmak Hatipoğlu'nun vaatlerini çelişkide bırakıyor."