Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen kura çekiminde ilk olarak Gündoğdu Mahallesi Bahçesaray Hobi Bahçesi için noter denetiminde hak sahipleri belirlendi. Odunpazarı Belediyesi Facebook hesabından canlı yayınlanan kura çekimine; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, belediye encümen üyeleri ve hobi bahçeleri için başvuran vatandaşlar katıldı.

Engelli, şehit yakınları ve emekli vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşen kura çekiminde Başkan Kurt, “Yapılan başvuru sayısını göz önüne aldığımız zaman bizim hobi bahçelerini çoğaltmamız gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Başkan Kurt’un konuşmasının ardından kura çekimine geçildi. Yapılan kura çekimin ardından hobi bahçelerinin yeni hak sahipleri belirlendi. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, Vadişehir Mahallesi Ihlamurvadi Hobi Bahçesi kura çekilişinin 27.02.2018 Salı Günü saat 10:00'da, Emek Mahallesi Türkmendağı ve Gönülbağı Hobi Bahçesi’nin kura çekilişinin ise 01.03.2018 Perşembe Günün saat 10:00'da yapılacağını belirtti. Yetkililer, Hobi Bahçelerinin kura çekilişleri Odunpazarı Belediyesi Facebook hesabından canlı olarak yayınlanacağını da duyurdu.