Dünyanın en güzel kentlerinden bir tanesi yedi tepeli olarak adlandırılan her iki kıtada da toprakları olan İstanbul şehridir. Kent aynı zamanda dünyanın en kalabalık nüfusa sahip yerleşim yerleri arasındadır ve kentte burada yaşayan insanların beklentilerine yanıt veren değişik türden işletme ve kişiler vardır. İşte istanbul boşanma avukatı da ağırlıklı olarak İstanbul'da olan ve boşanmak isteyenlerin hukuki sürecini yürüten kişidir.

En İyi Boşanma Avukatı

istanbul en iyi boşanma avukatları noktasında kentin demografik yapısı da göz önüne alındığı zaman çok fazla iyi avukatın olduğu bir kenttir. Burada en iyi olan ile ifade edilen olgu boşanma sürecinde olan müvekkilinin çıkarlarını en üst düzeyde koruyan hukukçulardır. İşlerini hukuksal çerçeve yaparlar. Sonuçta boşanma zorlu bir süreçtir ve en iyi avukatlar boşanan bireylerin kim olursa olsun en az maddi ve manevi hasarla süreçten geçmesine yardım ederler.

Ataşehir Boşanma Avukatı

İstanbul kentinin birçok yerinde boşanma avukatları bulunur. Ataşehir de bu kentlerden bir tanesidir. Burada da bu alanda özellikle son yıllarda ciddi bir talep vardır. Boşanma sürecini yürüten avukatlar boşanma süreci zarfınca müvekkilinin çıkarını üst düzeyde korur, en başta boşanma davasını açar, davalara girer, nafaka, velayet mal paylaşımı gibi noktalarda müvekkilinin kazanmasını sağlarlar.

Kadıköy Boşanma Avukatı

Nitekim Kadıköy kentinde de bu işler ile ilgilenen avukatlar vardır. Hizmet fiyatları ise avukata ve boşanmanın türüne göre değişir. Genelde baştan bir miktar ödeme alınarak avukatlar işe başlar.