6 Şubat sonrasında Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesi'nde başlatılan konut inşaatları hızla devam ediyor. Bu inşaatlar toplamda 6 etapta gerçekleştiriliyor ve son durum belli oldu. Peki, İkizce konutlarında etap etap son durum ne? İşte detaylar..

Malatya, 6 Şubat’ta etkilenen illerin başında geliyor. Bu süreçte, Gelincik Tepesi ve İkizce Mahallesi'nde konut inşaatlarına başlandı. İlk teslimler, bölgedeki hak sahipleri için 17 Şubat'ta kura çekimiyle gerçekleştirildi.

İKİZCE’DE SON DURUM NE?

Malatya Haber ‘in haberine göre, İkizce Mahallesi'nde yapılan inşaat çalışmaları, toplamda 6 etap halinde sürüyor. Bu durum, hak sahipleri arasında merak konusu olmaya devam ediyor. İnşaatın hangi aşamada olduğu ve tamamlanma süreci hakkında bilgi sahibi olmak, bölge sakinleri için önem arz ediyor. Peki, İkizce’de yapımı devam eden bu konutların inşası ne durumda?

İŞTE ETAP ETAP  SON DURUM

İkizce Mahallesi 2. Etap 806 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işini sürdüren Yıldızlar İnş. Ve Tic. A.Ş. yüzde 97’ye ulaştı.

İkizce Mahallesi 3. Etap 736 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini sürdüren Güçar İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş. yüzde     90’a ulaştı.

İkizce Mahallesi 1. Etap 1180 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini sürdüren Yıldızlar İnş. Ve Tic. A.Ş. yüzde 86’ya ulaştı.

İkizce Mahallesi 2. Bölge 1.Etap 1775 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini sürdüren Özülke İnşaat Ticaret Anonim Şirketi & Maksem Yapı Ticaret Anonim Şirketi yüzde        66’ya ulaştı.

İkizce Mahallesi 2. Bölge 2. Etap 2341 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini sürdüren Rec Uluslararası İnş. Yat. San. Ve Tic. A.Ş. yüzde       44’e ulaştı.  

İkizce Mahallesi 2. Bölge 3. Etap 1961 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşini sürdüren Özülke İnşaat Ticaret Anonim Şirketi & Maksem Yapı Ticaret Anonim Şirketi İş Ortaklığı yüzde 41’e ulaştı.