Kuruluşundan bu yana İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığında çeşitli kademelerde görev alan Nalan Eren Benakay, 14 Mayıs 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti Eskişehir'den milletvekili aday adayı olmuştu.

Resmi aday adaylığı başvurusu sonrası seçim çalışmalarına başlayan Benakay, bugün Alpu, Mihalıççık, Beylikova, Çifteler ve Mahmudiye ilçelerini ziyaret etti. 

İYİ Parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen aday adayı Nalan Eren Benakay, seçim sürecinde izlenecek yol haritası ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Benakay, ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün 5 ilçemizi ziyaret ettim. İlçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile seçim sürecinde izlenecek yol haritası ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Seçim öncesinde desteklerini istedik. Kalabalık bir katılımla bizlere desteklerini gösteren partililerimize teşekkür ediyorum. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim." dedi.