Sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen FOX TV ardı ardına yeni dizilerini tanıtmaya devam ediyor. Son olarak Kader Bağları dizisinin tanıtımı gerçekleştirildi. Başrol oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun setten ilk fotoğrafı yayınlandı. Süreç Film tarafından yapımcılığı üstlenecek olan dizi dram türünde ilerleyecek. ‘’Aşk Kaderi Yenmektir’’ sloganı üzerinden tanıtımı yapılan Kader Bağları dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Yeni sezonun öne çıkan yapımcıları arasında gösterilen dizi de imkansız bir aşk hikayesine tanıklık edeceğiz.

Kader Bağları Konusu Nasıl Olacak?

Kader Bağları dizisinde Ayça Ayşin Turan tarafından Sevda karakteri canlandırılırken; Serkan Çayoğlu ise Kerem karakterine hayat verecek. Tesadüf eseri bir üzüm bağında karşılaşacak olan Sevda ve Kerem birbirini görür görmez aşık olacak. Lakin, bu aşkın önüne büyük engeller çıkacak. Sevda ve Kerem, sırlarla dolu bir geçmişin ağırlığı altında aşklarına sahip çıkma mücadelesi verecek. Aşk, tutku ve aile bağları temalarının önplana çıkarılacağı Kader Bağları dizisinin uzun soluklu olması bekleniyor.

Kader Bağları Dizisi Oyuncu Kadrosu

İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu tarafından yapımcılığı üstlenilen Kader Bağları dizisi zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu ilk kez partner olarak seyirci karşısına çıkacak. Kader Bağları dizisinin oyuncu kadrosunda Alptekin Serdengeçti, Sanem Babi, Tolga İskit, Arzu Gamze Kılınç, Aslı İçözü, Nazlı Bulum, Yusuf Akgün, Zeynep Köse, Yusuf Akgün ve Betül Çobanoğlu bulunuyor. Benal Tairi’nin yönetmenliği üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sema Ali Erol hazırlıyor. Kader Bağları dizisi ne zaman yayınlanacak sorusu ise merak konusu oldu. FOX TV’nin yeni dizilerini Eylül ayının 2’nci ve 3’ncü haftasında ekrana taşıma planı bulunuyor. Kader Bağları dizisinin yayın günün Çarşamba akşamı olması bekleniyor.