Futbola Eskişehir Şekerspor'da başlayan ve daha sonra Eskişehirspor'da profesyonelliğe geçiş yapan Kayacan Erdoğan yuvada kalmaya karar verdi. Geçtiğimiz sezon devre arasında uzun süredir uzak kaldığı Eskişehirspor'a dönen Kayacan Erdoğan TFF 3. Lig'de Eskişehirspor kalesini korudu. Fakat Eskişehirspor talihsiz bir şekilde Bölgesel Amatör Lig'e düşünce Kayacan Erdoğan ilk etapta takımdan mutlak ayrılmayı düşünüyordu.

1988 doğumlu kaleci Kayacan Erdoğan'ın Eskişehirspor yönetimine BAL'da forma giymek istemediğini söylediği biliniyordu. Yine de Kayacan bu düşüncede olan birçok futbolcudan farklı olarak Eskişehirspor'a, yuvasına bir açık kapı bırakmıştı. Eskişehirspor yönetimi ile Kayacan Erdoğan arasında süren uzun görüşmeler sonucunda tecrübeli file bekçisi takımda kalmaya ikna oldu.

2023-2024 sezonunda da Eskişehirspor forması giyeceği netleşen Kayacan Erdoğan bu karar ile yuvasında kalmış oldu. Futbol kariyerinin son dönemlerine yaklaşan tecrübeli isim takımda kalarak bu zor günlerde Eskişehirspor'a olan vefasını göstermiş oldu. 2022-2023 futbol sezonunda devre arası takıma katılan Kayacan'ın zaten 1 Haziran 2024'e kadar Eskişehirspor ile olan sözleşmesi devam ediyor. Kayacan ile yeni bir sözleşme imzalanmayacak.